Rayu’s Trektocht Workshops

Goed voorbereid op pad

Goed voorbereid op pad doe je met workshops van Rayu. Bijzondere events waarmee je stevig in je schoenen staat tijdens je hike. Van weerbaarheid en oriëntatie tot fysiek fit om die hoogtemeters te maken; kortom, om je zo veerkrachtig mogelijk de paden te bewandelen om optimaal je omgeving te beleven.

nntb: Hiken met veerkracht

Rayu goes Pullka

Deze special edition van Pullka staat in het teken van voettochtvoorbereiding: terwijl je fysiek traint voor je hike krijg je tools aangereikt die je veerkracht vergroten. Tijdens je hike kunnen er zich allerlei situaties aandienen waarin je flink uitgedaagd wordt. Hoe veerkrachtiger je bent, hoe daadkrachtiger je met deze situaties kunt omgaan en des te plezieriger je hike en des te groter je natuurbeleving. De veerkracht die je er voor nodig hebt kun je trainen, en dat zullen we doen tíjdens deze special edition Pullka! De workshop is voor iedereen die een middag actief bezig wil zijn, kennis wil maken met Pullka & Rayu, leren lopen met wandelstokken of alvast wil gaan trainen voor een komende hike. Hike-ervaring, hikeplannen of specifieke fitheid is niet vereist, wel moet je in staat zijn om minimaal 90 minuten te kunnen wandelen. Omdat je eenvoudig je eigen level kan bepalen met de hoeveelheid zand kun je als beginner maar ook als gevorderde goed mee doen. Je kan daarom ook meedoen als je een middag lekker buiten wil zijn en meer wil leren over hoe je veerkrachtiger door het leven kan gaan.
Meer weten over Pullka? Lees er hier meer over: Hikeprep met PULLKA

Deze workshop gaat door vanaf 6 personen en zal bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

€ 25,- / inclusief training, workshop & drankje / Soesterduinen / 13:00-15:00 uur

Aanmelden

Ik doe mee met Hiken met Veerkracht!

Voor- & achternaam

Sterker in je Wandelschoenen

Rayu & Wanda Wandelt

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou!

Jij maakt het liefst mooie wandelingen en trekt er graag op uit, maar je mist soms de moed om in je eentje op pad te gaan. Vriendinnen hebben niet altijd tijd om mee te gaan of zien een langere wandeltocht niet zitten. Wat is het dan fijn dat je alle tools in handen hebt om zelfverzekerd op pad te gaan! Dat je weet hoe je een kaart leest, hoe je je kan oriënteren, hoe je een route leest en niet gaat verdwalen. Maar dat je ook sterk in je schoenen staat, dat je weet hoe je vervelende situaties kunt voorkomen en als ze zich toch mochten voordoen, dat je dan weet hoe je het best kan handelen. 

Dit weekend vol workshops, lezingen en wandelingen zal bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

Vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart 2020  /  Limburg

€ 399,-  

Aanmelden

Ik wil ook sterker in m’n wandelschoenen staan!

Meer leren over Rayu?

#Voettochtvoorbereiding

Lees meer over het voorbereiden van trektochten in Rayu’s blog: Rayu’s Ramble

Leer meer over tips & tricks voor je trektocht: Trailmix

Beleef meer met trainingen en activiteiten van Rayu en Rayu’s buitenvrienden: Buitenbelevenissen