Rayu zoekt evenementen voor je uit, die een aanvulling kunnen zijn op de voorbereiding van je hike!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiedag Bushcraft & Survival – Siegurd

26 januari 2019 @ 12:00

Gratis

Hoewel hiken en bushcraft in de zuivere zin niet zoveel met elkaar te maken hebben, gaan ze regelmatig hand in hand. Een paar bushcraft- en survivalskills leren voor (nood)situaties tijdens je hike is vooral een verstandige keuze en behoort daarom óók in de toolbox van Rayuela’s voettochtvoorbereiding. Je kan het dus bij Rayuela leren tijdens je voorbereiding van je hike, maar je kan je er ook nog meer in verdiepen en langs komen op de infodag van Siegurd om te orienteren of het wat voor je is.

Voor het komende seizoen wordt er door Siegurd een gezellige Infodag georganiseerd waar zij het gehele programma presenteren. Dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje dat natuurlijk op bushcraft wijze wordt bereid. Ook zal hun shop aanwezig zijn én kun je de instructeurs ontmoeten die de verschillende workshops en cursussen organiseren en begeleiden.

De informatiemiddag wordt gehouden op zaterdag 26 januari 2019 vanaf 12.00 uur in en rondom de prachtige Veldschuur van Staatsbosbeheer bij het Leersumse Veld. Over de middag worden verschillende presentaties houden (hiernaast een schema met tijden). Ook hebben ze verschillende voorbeelden van wat ze tijdens de verschillende cursussen en reizen doen. Er zullen ook demonstraties gegeven worden van een aantal cursussen die zij geven. Om de inwendige mens te voorzien wordt er lekkere soep uitdeeld en iets van de BBQ. Je kunt natuurlijk deze informatiedag perfect combineren met een wandeling door het Leersumse Veld. De dag duurt tot een uur of 18.00.

Activiteiten:

– wandeling voor volwassenen o.l.v. Staatsbosbeheer
– kaboutertocht voor de kinderen o.l.v. Staatsbosbeheer
– verschllende demo’s
– hapjes op kampvuur
– presentatie programma 2019
– webshop
– stand Sasta, Casström en Pinewood
– Loppis (tweedehands stand)

Iedere deelnemer ontvangt een leuk presentje in de vorm van een rond stuk hout met ons logo erop gebrand. En dat branden mag je helemaal zelf doen! Mis hem niet!

Vergeet je niet op te geven: https://siegurd.nl/informatiedag-siegurd

Gegevens

Datum:
26 januari 2019
Tijd:
12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
,
Site:
https://siegurd.nl/informatiedag-siegurd

Organisator

Siegurd
Telefoon:
0031615129354
Site:
www.siegurd.nl

Locatie

Staatsbosbeheer Leersumse Veld
Leersum, + Google Maps